tirsdag, maj 22, 2007

Flere bolde i luften

Jeg har i den seneste tid arbejdet med flere ting på én gang. Det plejer jeg nu ikke, men sådan blev det, og så går der jo længere tid, før jeg bliver færdig.

Jeg har dels haft gang i mine aners udvandrede søskende. Jeg har via min mors fætter fået kontakt til en slægtninge derovre (min mors kusines datter) og har modtaget en meget sød mail fra hende. Jeg er nu ved at lave en engelsksproget udgave af vores fælles aner, som jeg vil maile til hende. Jeg har også fået en del arkivalier i hus, som jeg har bestilt via diverse amerikanske arkiver m.m.

Derudover blev jeg lige optaget af en gammel sag igen. Det drejer sig om min ældst kendte ane på mands-siden i mit anetræ. Jeg blev ledt ind på det via et spørgsmål på hammerum-herred.dk. Udvekslingen af informationer ses her.

Det sidste, jeg har været igang med er at samle oplysninger om mine oldeforældres efterkommere - på min farfars side. Jeg har sendt de oplysninger, jeg har fået samlet indtil nu, til min faster Karen, som ved utroligt meget og har hjulpet mig adskillige gange.

Ingen kommentarer: