torsdag, oktober 26, 2006

Slægtsprogram

Lige nu er jeg optaget af, at jeg har skiftet slægtsprogram. Jeg har i mange år brugt Brothers Keeper men er nu gået over til Legacy. Jeg har været tilfreds med Brothers Keeper. Det er et godt program og nemt at bruge. Jeg synes ikke, jeg har haft behov for at bruge det til at administrere kilder og billeder, så det har kun været til at holde rede på data og kildehenvisninger, og det har det været fint til. Nu synes jeg så alligevel, at tiden var inde til at prøve et andet program.

Valget faldt på Legacy efter at have nærlæst muligheder og anmeldelser vedrørende dette og andre programmer. Konverteringen fra Brothers Keeper gik ikke helt som ønsket - men da jeg alligevel skal til at starte op med at bruge Legacy til at håndtere kilder, gør det ikke så meget.

Jeg kan godt lide de mange muligheder i Legacy for selv at tilrettelægge output, men det undrer mig så alligevel, at der er nogen forhold, man ikke kan ændre på. Ligesom jeg egentlig godt i Brothers Keeper kunne lide at alle begivenheder blev noteret samme sted, så man selv kunne rykke op og ned på dem, det kan man ikke i Legacy.

Nå, det er i hvert tilfælde spændende, og jeg glæder mig til at bruge faciliteterne i Legacy.

Ingen kommentarer: