fredag, oktober 13, 2006

Udskrivning fra hjemmeside

Jeg har på det sidste arbejdet med at lave udskriftsvenlige sider til anebeskrivelserne på min hjemmeside.

De er nu parat. Alle anebeskrivelser kan nu udskrives som pdf-filer. I øverste højre hjørne er der nu en lille printer, man kan klikke på. Se mere under: Vejledning.

Derudover har jeg lavet en oversigt med en anetavle og de anebeskrivelser, som jeg indtil nu har lavet, for hver af mine 4 bedsteforældre. Det er gjort for at de, som er i slægt med mig, lettere kan få et overblik over og udskrive beskrivelser fra den slægtsgren, de selv tilhører. Se mere under: Download.

I forbindelse med arbejdet har jeg tilrettet en række anebeskrivelser samt tilføjet et par nye. Se mere under: Opdateringer.

3 kommentarer:

kkk sagde ...

Jeg synes, det er nogle flotte udskriftsfiler, du har lavet!

Med hensyn til dit farvevalg, har du så overvejet Mary E.V. Hills (http://www.maryevhill.com) farvekoder? I forhold til Hill, har du byttet rundt på farmor og morfar.

Dit valg er jo vel ligeså godt, men for de, der bruger farvekoder, vil Hills system nok være mere genkendeligt. Slægtsprogrammet Legacy bruger også Hills farver. Og jeg prøver at gennemføre det på min egen hjemmeside.

Lisbeth sagde ...

Hej

Jeg havde faktisk først brugt farverne omvendt, men så lavede jeg det om, fordi jeg sntes det var mest naturligt med rødt til en kvinde og grønt til en mand :-)

Jeg kender ikke Hill - det vil jeg se nærmere på.

Jeg har fakstik også tænkt mig at skifte til Legacy - det glæder jeg mig til. Jeg bruger Brothers Keeper nu.

Tak for kommentaren :-)

kkk sagde ...

Jeg har også studset over, at morfar skulle være rød. På den anden side giver det fint mening, af min fars fædrene linje er blå, og min mors ditto rød.

Du skal ikke overveje at skifte til Legacy - du skal gøre det straks!

Du fortryder ikke ;-)