onsdag, januar 31, 2007

Månedens historie

Min hjemmesides centrale indhold er anelister/-tavler og anebeskrivelser. Der er dog en del historier, som ikke lige kan passes ind i det system. Derfor har jeg lavet Månedens historie. Her vil jeg fortælle historier fra slægtens historie med en anden vinkel. Det kan være, jeg omtaler et billede eller måske en slægtning til en af mine aner.

Jeg har med vilje lagt historierne på hjemmesiden og ikke her på bloggen. Bloggen bruger jeg mest til at fortælle om arbejdet med slægtsforskningen - ikke egentlige beretninger om slægten. Derudover er indlæggende på bloggen korte, hvorimod månedens historier godt kan komme til at fylde lidt.

Læs den første i rækken af historier: Januar 2007, der handler om en afskedsgave!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vilken bra idé med månadens historia! Jag känner väl igen tavlan men inte historien bakom. Tack för det arbete du läggger ner på att "forska" om vår gemensamma släkt. Förresten är det även intressant att läsa om din mors gren av släkten..;)
Kram Inger-Marie

Lisbeth sagde ...

Kære Inger-Marie

Det er sødt af dig at sige, at det også er interessant at læse om mors side. Jeg vil jo gerne give noget tilbage til slægten, som jeg har fået så meget hjælp af, men når jeg går ud fra mig selv, så bliver dele af slægten jo irrelevante for dem, der tilhører andre grene.

Kærlig hilsen Lisbeth